одбери пресметај резервирај потврди

PERIJA / DOBRILA & DORIAN DUO

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 3 MKD 600.00
6 8 MKD 600.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта