одбери пресметај резервирај потврди

Мојот маж 29.01.2022

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
11 1 MKD 300.00
13 8 MKD 300.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.