одбери пресметај резервирај потврди

Чудесна терапија 21.01.2022

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
9 2 MKD 300.00
10 8 MKD 300.00
11 9 MKD 300.00
12 7 MKD 300.00
13 9 MKD 300.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.