одбери пресметај резервирај потврди

Коцерт на Страшо Темков, Дино Имери и Драгана Илиевска


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта