одбери пресметај резервирај потврди

ЧУДЕСНА ТЕРАПИЈА 26.10.2021

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
10 5 MKD 300.00
11 9 MKD 300.00
12 7 MKD 300.00
13 11 MKD 300.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.