одбери пресметај резервирај потврди

„БАЛЕТСКИ БИСЕРИ“ – БАЛЕТСКИ КОНЦЕРТ (29.1.2021)


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта