одбери пресметај резервирај потврди

ГАЛА ОПЕРСКИ КОНЦЕРТ И БОЛЕРО, М. РАВЕЛ – БАЛЕТ (22.1.2021)


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта