одбери пресметај резервирај потврди

ТРАВИЈАТА – ЏУЗЕПЕ ВЕРДИ 16.12.2020


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта