одбери пресметај резервирај потврди

ПАРТИЈА РЕМИ 31.10.2020

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
9 6 MKD 300.00
11 7 MKD 300.00
13 7 MKD 300.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.