одбери пресметај резервирај потврди

Чудесна терапија 30.10.2020

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
11 3 MKD 300.00
13 7 MKD 300.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.