одбери пресметај резервирај потврди

Laibach @ Таксират 22

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 6 MKD 1,000.00
3 6 MKD 1,000.00
5 6 MKD 1,200.00
7 5 MKD 1,200.00
9 4 MKD 1,200.00
11 8 MKD 1,200.00
13 8 MKD 900.00
15 1 MKD 900.00
Мапа на салата

А1 Арена Борис Трајковски

Општи информации

Салата Борис Трајковски е мултимедијален спортски центар именуван по трагично загинатиот претседател на Ррепублика Македонија, Борис Трајковски. Салата е повеќенаменска со кошаркарски, одбојкарски терен , ракометен терен итн. Центарот располага и со куглана, фитнес центар, конгресен центар, лизгалиште, базен, картинг, продавници за спортска опрема итн. Салата се наоѓа во општина Карпош, веднаш до Хотелот Александар Палас. Адреса Бул.8ми Септември бб, Скопје