одбери пресметај резервирај потврди

СТРАЈК на Таксират #22

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 1 MKD 500.00
5 6 MKD 600.00
7 6 MKD 600.00
9 8 MKD 600.00
11 8 MKD 600.00
13 5 MKD 400.00
15 4 MKD 400.00
Мапа на салата

А1 Арена Борис Трајковски

Општи информации

Салата Борис Трајковски е мултимедијален спортски центар именуван по трагично загинатиот претседател на Ррепублика Македонија, Борис Трајковски. Салата е повеќенаменска со кошаркарски, одбојкарски терен , ракометен терен итн. Центарот располага и со куглана, фитнес центар, конгресен центар, лизгалиште, базен, картинг, продавници за спортска опрема итн. Салата се наоѓа во општина Карпош, веднаш до Хотелот Александар Палас. Адреса Бул.8ми Септември бб, Скопје