select calculate book confirm

Д-фестивал 2021 без камп

Select:
Choose the number of tickets you want to order
Ticket price: MKD 800.00
Venue map

Parking Granit Dojran

About the hall

Д фестивал започна како еднодневно фестивалско случување, кое нуди повеќечасовна музичка програма под отвореното небо на една од најатрактивните туристички области во Република Македонија. Со капацитет до 6000 лица, оградите на фестивалот започнаа да се поместуваат се пошироко од година во година, подеднакво со растењето на интересот и понудената програма, желбата на граѓаните на Република Македонија, како и на огромниот број на туристи, да бидат дел од фестивалот кој создаде и предизвика внимание и интерес како ниеден настан дотогаш во оваа област.