одбери пресметај резервирај потврди

Andre Rieu 23.11.2022

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 1 MKD 2,000.00
2 2 MKD 2,000.00
3 3 MKD 2,000.00
4 3 MKD 2,000.00
5 3 MKD 2,000.00
6 3 MKD 2,000.00
8 2 MKD 2,000.00
9 5 MKD 2,000.00
10 9 MKD 2,000.00
11 9 MKD 2,000.00
Мапа на салата

А1 Арена Борис Трајковски

Општи информации

Салата Борис Трајковски е мултимедијален спортски центар именуван по трагично загинатиот претседател на Ррепублика Македонија, Борис Трајковски. Салата е повеќенаменска со кошаркарски, одбојкарски терен , ракометен терен итн. Центарот располага и со куглана, фитнес центар, конгресен центар, лизгалиште, базен, картинг, продавници за спортска опрема итн. Салата се наоѓа во општина Карпош, веднаш до Хотелот Александар Палас. Адреса Бул.8ми Септември бб, Скопје