одбери пресметај резервирај потврди

Како да се ограби банка 28.01.2020

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
8 3 MKD 200.00
9 7 MKD 200.00
10 7 MKD 200.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.