одбери пресметај резервирај потврди

1H PRE ENTRANCE TICKETS ЗА SKOPJE WHISKEY FEST 2019

Избери:
Одбери број на билети кои сакаш да ги нарачаш
Цена на билетот: MKD 2,000.00
Мапа на салата

Мериот Хотел

Општи информации

Плоштад Македонија, Скопје.