одбери пресметај резервирај потврди

Service Design работилница 14-15.12.2019

Избери:
Одбери број на билети кои сакаш да ги нарачаш
Цена на билетот: MKD 900.00
Мапа на салата

Symphony Solutions Skopje

Општи информации

Биди дел од првата Service Design работилница во Македонија, организирана од ИТ компанијата Симфони Солушнс.