одбери пресметај резервирај потврди

СТРАНЦИ 22.11.2019, 20:00

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
13 5 MKD 200.00
14 11 MKD 200.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.