одбери пресметај резервирај потврди

Чудесна терапија - мала сцена 25.09.2019

Избери:
Одбери број на билети кои сакаш да ги нарачаш
Цена на билетот: MKD 200.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.