одбери пресметај резервирај потврди

Tetovo Jazz Festival - Таксим Трио - ПАРТЕР

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
2 13 MKD 500.00
4 12 MKD 500.00
5 12 MKD 500.00
6 15 MKD 500.00
7 9 MKD 500.00
8 12 MKD 500.00
11 14 MKD 500.00
12 11 MKD 500.00
13 13 MKD 300.00
16 11 MKD 300.00
17 8 MKD 300.00
18 4 MKD 300.00
19 4 MKD 300.00
Мапа на салата

Дом на култура

Општи информации

Булевар Илирија, Тетово