одбери пресметај резервирај потврди

Брама Трио 23.03.2019


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Јавна Соба

Општи информации

„Јавна Соба“ е новиот центар за дизајн и иновации кој денеска официјално започнува со работа. Станува збор за мошне урбан и иновативен простор кој бара и нуди слобода и ум, креативност и оригиналност.