одбери пресметај резервирај потврди

КЛЕОПАТРА – БАЛЕТ НА ВАСИЛИЈ МЕДВЕДЕВ (8.3.2019)


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта