одбери пресметај резервирај потврди

АНА КАРЕНИНА – П.И. ЧАЈКОВСКИ (22.2.2019)

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
2 1 MKD 400.00
Мапа на салата

Македонска Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта