одбери пресметај резервирај потврди

Дани Димитровска 07.03.2019

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
3 6 MKD 600.00
4 6 MKD 600.00
10 7 MKD 600.00
13 7 MKD 600.00
14 6 MKD 600.00
15 9 MKD 600.00
16 9 MKD 600.00
17 9 MKD 600.00
18 8 MKD 600.00
19 8 MKD 600.00
21 9 MKD 600.00
22 9 MKD 600.00
23 9 MKD 600.00
24 9 MKD 600.00
25 9 MKD 600.00
26 11 MKD 600.00
Мапа на салата

Македонска Филхармонија

Општи информации

Новиот објект располага со две сали, голема сала со капацитет 1.000 места и мала, повеќенаменска сала со капацитет од 310 места од кои 168 се фиксни седишта, 110 се телескопски и 32 се мобилни седишта.
Големата сала располага со најсовремени сценско технолошки системи што објектот го позиционираат во врвот на објектите од овој тип. Материјалите кои се употребени во големата сала и архитектонската пластика овозможуваат врвна акустика.