одбери пресметај резервирај потврди

Украдена Личност 20.02.2019

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
5 1 MKD 400.00
6 40 MKD 400.00
9 27 MKD 400.00
10 35 MKD 400.00
14 27 MKD 400.00
15 13 MKD 400.00
16 31 MKD 1,000.00
25 22 MKD 1,000.00
Мапа на салата

Центар за култура

Општи информации

Центарот за култура, како јавна установа,кој постои веќе триесетина години, создава услови за континуиран непречен развој и поддршка на граѓанските културни иницијативи,во интерес на потребите на заедницата и локалната самоуправа, осознаваќи го своето духовно и културно богатство. Покрај традиционалната постоечка форма на дејности и целни групи што се опфатени, тоа неминовно бара и создавање на услови Центарот за култура да ги отвори вратите за задоволување на културните потреби на младата генерација, како основен генератор на сите позитивни промени.