одбери пресметај резервирај потврди

Andre Rieu 06.06.2019

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 2 MKD 4,960.00
5 1 MKD 4,960.00
6 3 MKD 4,960.00
7 1 MKD 4,960.00
8 2 MKD 4,960.00
9 4 MKD 4,960.00
10 5 MKD 4,960.00
11 24 MKD 4,960.00
12 24 MKD 4,960.00
13 24 MKD 4,960.00
14 22 MKD 4,960.00
15 24 MKD 4,960.00
Мапа на салата

Вип Арена Борис Трајковски

Општи информации

Салата Борис Трајковски е мултимедијален спортски центар именуван по трагично загинатиот претседател на Ррепублика Македонија, Борис Трајковски. Салата е повеќенаменска со кошаркарски, одбојкарски терен , ракометен терен итн. Центарот располага и со куглана, фитнес центар, конгресен центар, лизгалиште, базен, картинг, продавници за спортска опрема итн. Салата се наоѓа во општина Карпош, веднаш до Хотелот Александар Палас. Адреса Бул.8ми Септември бб, Скопје