одбери пресметај резервирај потврди

SEA STAR FESTIVAL 2019

Избери:
Одбери број на билети кои сакаш да ги нарачаш
Цена на билетот: MKD 1,999.00
Мапа на салата

Стела Марис, Умаг, Хрватска

Општи информации

Умаг, град на север од хрватското море, не е само неверојатна комбинација на барокна и ренесансна и медитеранска клима. Од минатата година овој град се збогатил за уште еден настан - музичкиот фестивал "SEA STAR FESTIVAL" кој се одржува во одморалиштето Стела Марис.
Со голем број атракции и лагуна која има скоро нереална боја и со коктели служеше дење и ноќе, овој хрватски град е совршено место за оние бескрајни морски ноќи на плажа и енергични забави во комбинација со нови пријатели, забава во морето и нова расцутена љубов.