одбери пресметај резервирај потврди

Љубовници 13.12.2018

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
9 14 MKD 200.00
10 19 MKD 200.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.