одбери пресметај резервирај потврди

Рамбо Амадеус 04.12.2018


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Кино Фросина

Општи информации

Капацитет: 263 лица
Намена: филм, театар, концерти, конференции, дебати, работилници, предавања