одбери пресметај резервирај потврди

СНЕЖАНА И СЕДУМТЕ ЏУЏИЊА 20.10.2018

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
8 1 MKD 150.00
9 2 MKD 150.00
10 12 MKD 150.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.