одбери пресметај резервирај потврди

Рамбо Амадеус 03.12.2018

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
2 2 MKD 500.00
3 1 MKD 500.00
4 2 MKD 500.00
5 2 MKD 500.00
6 2 MKD 500.00
Мапа на салата

Кино Фросина

Општи информации

Капацитет: 263 лица
Намена: филм, театар, концерти, конференции, дебати, работилници, предавања