одбери пресметај резервирај потврди

Единечен билет за 2-рата проекција во Куршумли ан 23.08.2018 23:00h


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Куршумли ан

Општи информации

Куршумли ан — поранешен ан во Старата скопска чаршија од османлиско време, кој денес се користи за одржување на културни збиднувања.