одбери пресметај резервирај потврди

Блок карта за 02.06.2018 OFFICINA ZOÉ i IFRIQIYYA ELECTRIQUE GAYE SU AKYOL

Избери:
Одбери број на билети кои сакаш да ги нарачаш
Цена на билетот: MKD 500.00
Мапа на салата

МКЦ Дансинг сала

Општи информации

Капацитет: 800
Намена: концерти, театар, танц, работилници, мултимедијални настани