одбери пресметај резервирај потврди

One Love Festival Скопје

Избери:
Одбери број на билети кои сакаш да ги нарачаш
Цена на билетот: MKD 400.00
Мапа на салата

Скопски Саем Хала 5

Општи информации

Скопски саем е единствена професионална компанија чија основна дејност е организација на саемски манифестации и разни други настани во Македонија и во странство.