info@karti.com.mk

EROS RAMAZZOTTI 30.09.2019

септември

30

1990 мкд

20:00

Вип Арена Борис Трајковски

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КОНЦЕРТОТ НА EROS RAMAZZOTTI!

Добивме известување од организаторот дека концертот на Ерос Рамацоти ќе започне точно во 20:00ч. во А1 Арената!
Во прилог саатницата за концертот на Ерос:


Врати: 18:30 часот

Почеток на концерт: 20:00 часот

Ви благодариме на разбирањето!

 

Драги пријатели,

Ве информираме дека интересот за концертот на EROS RAMAZZOTTI е на ниво на концертот на Sting и затоа ви препорачуваме да си ги набавите вашите влезници навреме!