info@karti.com.mk

ENHALON FESTIVAL

јуни

14-16

800 мкд

20:00

Хангар, Летна Сцена, Плажа Елен Камен, Крстарење со Брод

ENHALON FESTIVAL

 

Бидете дел од најлудата фестивалска авантура на струшко-охридското крајбрежје оваа сезона, ни претстои маратонска журка кој ќе трае повеќе од 32 часа на  четири локации  Open Air, индустриски хангар, целодневна журка на изолирана плажа и афтер парти крстарење на брод се само дел од фестивалските локации кои ве очекуваат. Програмата ја предводат иконите на берлинската техно сцена Ancient Methods и Daniela La Luz, покрај нив ве очекуваат уште 15 артисти од домашната и европската електронска сцена. 

Ве очекуваме во Струга на 14ти Јуни!