одбери пресметај резервирај потврди

ЗАСПАНАТА УБАВИЦА – ПЕТАР ИЛИЧ ЧАЈКОВСКИ 21.11.2023


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта