одбери пресметај резервирај потврди

22.08.2023 Куршумли Ан


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Куршумли Ан

Општи информации

Куршумли ан — поранешен ан во Старата скопска чаршија од османлиско време, кој денес се користи за одржување на културни збиднувања.