одбери пресметај резервирај потврди

Little Blue Nothing – documentary film / IRENA & VOJTĔCH HAVLOVI - concert


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Кино Фросина

Општи информации

Капацитет: 263 лица
Намена: филм, театар, концерти, конференции, дебати, работилници, предавања