одбери пресметај резервирај потврди

ДОН КИХОТ – ЛУДВИГ МИНКУС

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
23 2 MKD 400.00
24 2 MKD 400.00
26 2 MKD 400.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта