одбери пресметај резервирај потврди

Аудиовизуелен инклузивен перформанс „Етер“ 14.06.2019


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

МКЦ Дансинг сала

Општи информации

Капацитет: 800
Намена: концерти, театар, танц, работилници, мултимедијални настани