info@karti.com.mk

ЏИБОНИ

февруари

17

990-1500 мкд

20:00

СЦ Јане Сандански

ЏИБОНИ

,,ОНАКО ОД ОКА" - ЏИБОНИ, НАЈГОЛЕМАТА И НАЈКВАЛИТЕТНА РЕГИОНАЛНА ROCK & ROLL ЅВЕЗДА ЗА ПРВ ПАТ ПОСЛЕ ДОЛГО ВРЕМЕ СО ГОЛЕМ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ!

СЦ ЈАНЕ САНДАНСКИ

17ТИ ФЕВРУАРИ 2024

21 ЧАСОТ

Драги наши,

Задоволство ни е да ви го најавиме нашиот прв голем проект за 2024та година!

Првиот голем... и веднаш, регионално најголем:

Џибони со својот извонреден бенд, хитовски репертоар и пред се' фуриозна свирка доаѓа во СЦ Јане Сандански на 17ти февруари!

Концертот слободно може да се нарече ексклузивен, па дури и интимен бидејќи Џибо доаѓа во сала како Јане Сандански после двe распродадени арени во Загреб и две распродадени ,,Штарк" арени во Белград, каде го видоа скоро 80.000 посетители!

Влезниците во ограничен број ќе бидат во продажба од среда (27ми декември) во 09 часот наутро онлајн на ticketx.mk и во продажната мрежа на ticketx низ Македонија по следните цени и категории:

Партер - 990 ден.

Фан пит (ограничен број) - 1.500 ден

Silver seat - 1.200 ден.

Golden seat - 1.500 ден.

ВИП - 2.000 ден. 

Онако од ока, за цела Македонија - Џибони во Јане Сандански на 17ти февруари!

Ваша,

Авалон Продукција