info@karti.com.mk

Дивље Јагоде

јули

22

500 мкд

21:00

Летна сцена Сиеста - Струга

Дивље Јагоде

Не ги пропуштајте Дивите Јадои во регионот !

Ексклузивно во Струга на 22 Јуни на летната сцена Сиеста !!!

Ретко кој бенд, без оглед на стилската и територијалната ориентација, успешно поминал толку тестотови колку што помина групата Диви Јагоди. Фактот дека постои бенд од Западен Балкан кој продал милиони плочи со музика што стилски имплицира „hard“  & „heavy“ звучи скоро невозможно.

На ист начин, тешко е да се замисли рок-собир, митинг, слушање или концерт без песни како Motori, Divlje Jagode, Auto Stop, Selja, Kap po kap, Let na drugi svijet…