info@karti.com.mk

Devito

јуни

16

700 мкд

20:00

Ракометно игралиште - Битола

Devito

Еден од моментално најактуелните млади артисти во регионот, мистериозниот Девито за прв пат со свој концерт во Битола ! Раперот кој се прослави со хитовите како „Uh“, „Aligatori“, „Oduzet“, „Barbie“, „Vudu“ ,"Roze", "Mame mi"...и многу други, доаѓа на 16-ти јуни на Ракометното игралиште да ја “запали“ Битола. Маската е негов заштитен знак а речиси секоја нова песна во рекордно време добива милионски прегледи и брзо го обезбедува своето место во трендингот на YouTube и топ листите низ регионот. На 16-ти јуни, најдобрата забава во градот и околината со сигурност ќе биде на Ракометно ! Ве очекуваме во голем број заедно да го запознаеме ликот под маската и псевдонимот Девито. Пред настапот на ѕвездата на вечерта,  Ве очекуваат DJ Ace Mice и DJ Chico кои ќе загреваат атмосферта пред спектаклот кој следува.