info@karti.com.mk

DEVITO

Јули

27

700 мкд

20:00

Плажа Горица 3 / поранешна Немо, Охрид

                                                                          

                                                                                                                                  OHRID MUSIC WEEKEND


Подгответе се за второто издание на најдобриот летен настан OHRID MUSIC WEEKEND!!   

На 27 Јули на плажата Горица 3 / поранешна Немо ни гостува најголемата балканска ѕвезда ДЕВИТО @devitoanonymo

Влезниците се веќе достапни онлајн на www.karti.com.mk ,  и добро познатите продажни места ширум републиката!!!

Информации и резервации 077 532 999