info@karti.com.mk

Desingerica

јули

30

600 мкд

00:00

Hangar Night Club, Ohrid

                                                                                                           

DESINGERICA

Hangar ви ја најавува најголемата балканска сензација Desingerica, човекот кој ги помести границите на добра забава, за прв пат во Хангар. 
Резервации: 074 24 66 66 & 072 23 88 88