info@karti.com.mk

DERRICK MAY

август

02

350 мкд

18:00

Плажа Дупени, Преспа

DERRICK MAY

DERRICK MAY 2 август 2023 Плажа Дупени, Преспа!
Izlet Kafe, Sektor 909 и Balance со особена чест и задоволство го најавуваат гостувањето на пионерот на Детроит техно звукот и миленикот на македонската публика Derrick May.

Голем број од неговите настапи во Македонија се незаборавни а името Derrick May стана синоним за добра музика и забава.

Неговата позитивна енергија, која секогаш успешно ја пренесува на публиката преку својата музика и харизма, веруваме дека најдобро ќе може да се почуствува на еден магичен амбиент како што е плажата Дупени во Преспа, и повеќе сме од сигурни дека ќе бидеме сведоци на незаборавна ноќ.
Покрај Derrick May како локална поддршка ќе настапат:
Uzun Brothers
Stojche
Alex Acid
DJ Maci
Tomi Bojadzi
Firma
Dejan Dex
Mongo & Omaru

2 Август е денот кога музиката и историјата ќе се спојат а ние заедно ќе прославиме 23 години од првата забава на Balance но и 120 години Илинден, еден од најзначајните денови од современата македонска историја.