info@karti.com.mk

Depeche mode Real Tribute

февруари

22

500 мкд

21:00

Станица 26

Depeche mode Real Tribute

Depeche Mode Real Tribute by Devotion, е бенд создаден во Ниш во 2013 година. Доста брзо од оформувањето на групата реализираат неколку успешни концерти, а истата година учествуваат на “Tuborg“ натпреварот “Be a Depeche Mode“,  на кој го освојуваат првото место како бенд со највеќе гласови. По неколку децениско постоење, настапуваат низ целиот регион, измеѓу останатото настапуваат и на фестивали како што се “Bella Rock“ во Бугарија, „Belgrade Beer Fest“ во Србија. Во нивниот репертоар има песни од сите ери низ кои пројде Depeche Mode како бенд кој стално се развива. 
Нѐ очекува одличен концерт!!!!
Се гледаме во Станица 26.