info@karti.com.mk

Dead Can Dance

мај

23

1500-2000 мкд

20:30

Македонска Филхармонија

Dead Can Dance

DEAD CAN DANCE конечно пристигнуваат во Скопје!

Македонската публика за првпат ќе има прилика да ужива во безвременскиот и магичен звук на култниот и единствен светски музички феномен Dead Can Dance кој во рамки на Таксират Фестивал ќе одржи два концерта, на 23 и 24 мај во Македонска Филхармонија.

Продажбата на билетите, со цени 1500 и 2000 денари, ќе започне во среда 22 септември 2021