info@karti.com.mk

DARKO LAZIC & LIBERO BAND

јули

19

600 мкд

21:00

Ракометно игралиште - Битола

                                                                                                       

ДАРКО ЛАЗИЌ & ЛИБЕРО БЕНД

Еден од најпрепознатливите вокали на Балканот Дарко Лазиќ, за прв пат ќе одржи концерт во Битола.  За незаборавна вечер Дарко Лазиќ бината ќе ја дели со македонискиот музички бренд Либеро Бенд.

Загарантирана забава !!!!